Elektromos közlekedés & Tudomány-Technika

Dávid Hatlábhossz és G.I.T.T. visszatért!

2019/10/06. - írta: A Gáspár Norbert

Ennek a rövidke reklámfilmnek sikerült: a lakásba zárkózott, végletekig bepunnyadt vasárnapom nagyjából 6 másodperc alatt rendbe tennie!

Zseniálisan kivitelezett baromság! Jár a csomag keksz a marketinges csapatnak!
És, hogy mi okozza hatalmas lelkesedésem?! ... Szerintem nem kell részletezni, Michael Knight kalandjait csillogó szemekkel kísértük végig gyerekként, minden vasárnap a TV előtt kuporogva... (Emlékszem én az első szinkronos évadot, még egy fekete-fehér Videotonon bámultam. Külön kiemelném, hogy ennek a típusnak még nem volt távirányítója, viszont cserébe úgy tervezték hogy két atomháború között is meglehessen nézni rajta Dagobert bácsi kalandjait!)

Nem is szaporítanám tovább a szót! Ezt nektek is látnotok kell, legalábbis ha igazi RETRO lázban szeretnétek tölteni az este hátralevő részét...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agasparnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr7515202070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása